Home

De Organisatie Verbeteraars

Kweekel laat al meer dan 20 jaar organisaties, managers en medewerkers groeien. Onze klanten hebben daar zelfs een werkwoord van gemaakt namelijk ‘Kweekelen’. Wat betekent het om gekweekeld te worden? Scroll verder en kom erachter!

Betere resultaten behalen met meer plezier
Meer omzet – Hogere klanttevredenheid – Continuïteit – Hogere medewerker bevlogenheid – Meer rendement

 

 

Niet langer wachten? Laat je direct Kweekelen!
Neem contact op of schrijf je in voor één van onze trainingen.

 

 

Klaar om gekweekeld te worden?

Wij dagen iedereen uit om gekweekeld te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties en hun managers betere resultaten kunnen bereiken en zichzelf beter kunnen ontwikkelen. Onze aanpak en regievoering hierin leveren een substantiële en aantoonbare versnelling in groei en focus van de organisatie en de manager. 

 

Trainingen

Ken jij jouw doelen? Weet jij wat je wilt bereiken? Met onze trainingen helpen wij je om op persoonlijk vlak, met jouw team of organisatie te groeien. Wij willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij Kweekel. We hechten dan ook veel waarde aan écht persoonlijk contact in een prettige omgeving. Kijk nu bij onze open-inschrijvingen of maatwerk en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling!

Referenties
Over Kweekel

Kweekel Advies & Training helpt al sinds 1995 organisaties te verbeteren. Dit doen we door te kijken naar elk aspect. Door onze ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot specialisten in resultaatgericht organiseren en succesvol functioneren. Het Kweekelteam stelt zich voor: